Home > Geen categorie > Per Sempre bestaat 10 Jaar

Per Sempre bestaat 10 Jaar

Per Sempre is gestart 4 februari 2004. Na lang zoekwerk hadden we een merkenpakket gevonden wat perfect paste in het per Sempre concept en met een fantastische modeshow en feestje hebben we de winkel geopend.

Het concept van per Sempre is een totaal plaatje van kleding en accessoires die apart zijn maar wel betaalbaar. Modisch en gericht op de Italiaanse merken maar toch draagbaar en hierdoor blijft zo’n aankoop voor de komende jaren een key item in de kast.

Bijna elk seizoen presenteren we de nieuwe collectie middels modeshow of modeflitsen zodat we onze klanten zo’n dag eens extra kunnen pamperen en het nieuwe modebeeld kunnen laten zien.

Belangrijk om steeds weer verrassend te blijven met je aanbod en invulling en daarom hebben we er ruim 2 jaar geleden voor gekozen om Twin-Set heel uitgebreid in te kopen zodat we het merk heel breed kunnen presenteren en de klant alles kan combineren. Ook de inrichting hebben wij hierop aangepast: huiselijk en laagdrempelig. Dit alles aangevuld met merken die echt een aanvulling zijn en het nieuwe concept staat als een huis. Goede keuze!  Gelukkig want ondernemen is risico nemen.

Nu dus toch even ’n feestje want 10 jaar is vooral in deze tijd in de modebranche niet zomaar ’n getal…
Wij zijn in ieder geval trots op onze winkel en blij met de dagelijkse enthousiaste reacties van zowel onze nieuwe als vaste klanten over de kleding, inrichting, de warme uitstralingen en natuurlijk het enthousiaste en behulpzame team…de basis van een winkel!

(zie www.persempre.nl voor verdere info over onze merken)

Per Sempre

Een 10 jarig bestaan kan natuurlijk niet voorbij gaan zonder een feestje! Kom op zaterdag 13 september langs bij per Sempre op de Kersenmarkt 5-7 in Maastricht.

Daar is om 12:00u, 14:00u en 16:00u een fashionshow,  een DJ en cocktailbar. De hapjes worden verzorgd door restaurant Bouchon d’en Face. 
Bij een aankoop deze dag vanaf €100,- ontvangt u een goodiebag t.w.v. €100,-!
Kijk voor meer informatie op : www.facebook.com/perSempre.Italianfashion

 

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.