Home > Geen categorie > Pearlcard

Pearlcard

Auteur: Demy Janssen

Op zondag 24 juni vindt de tweede editie van Chapeau Château Fair plaats. Dit jaar worden bezoekers verwelkomd door een twintigtal standhouders, die allemaal aanwezig zijn met exclusieve producten of diensten. Vandaag stellen wij Pearlcard aan jullie voor, een service die wereldwijd deuren opent.

Over Pearlcard
Een evenement bijwonen dat is uitverkocht? Een VIP-ontvangst op de Grand Prix? Dat kan voor mensen die in het bezit zijn van een Pearlcard.

Met toegang tot een netwerk vol CEO’s en founders heeft Pearlcard toegang tot de meest exclusieve services wereldwijd. Daarmee opent Pearlcard deuren voor hen die nieuwe ervaringen wensen op te doen, of willen genieten van de unieke momenten in het leven zonder obstakels, klein of groot.

Pearlcard Services
Pearlcard biedt exclusieve verbindingen en toegang tot een netwerk vol mogelijkheden. De mogelijkheden van Pearlcard zijn onderverdeeld in zes services: lifestyle, travel, conciërge, healthcare, trusted advisors en event services.

Dat betekent dat je met een Pearlcard in je bezit, ondersteuning mag verwachten op alle vlakken. Of het nu gaat om een zakenreis of een familievakantie, kosteloos advies van een advocaat, accountant of notaris, of verbindingen met de beste specialisten in de medische wereld. ,,De mogelijkheden van Pearlcard zijn eindeloos’’, zo vertelt de organisatie.

Chapeau Château Fair
Tijdens de Chapeau Château Fair krijgen de bezoekers van de fair de gelegenheid om kennis te maken met Pearlcard en haar vele mogelijkheden. Pearlcard is hier tevens te koop. De kosten voor Pearlcard bedragen € 499,- per jaar. 

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu