Home > Geen categorie > Parkstad Limburg Theaters klaar voor Annie

Parkstad Limburg Theaters klaar voor Annie

Na het verpletterende succes van de eigentijdse bewerking van de Broadway-hit The Addams Family in februari dit jaar is Parkstad Limburg Theaters er opnieuw in geslaagd een grote productie geschikt voor alle leeftijden in huis te halen. Vanaf 26 december openen de deuren van het Parkstad Limburg Theater in Heerlen voor de musicalsensatie Annie, die na deze opening op tweede kerstdag (het gaat om de Limburgse première) nog twaalf keer te zien is, zowel ’s middags (om 14.30 uur) als ’s avonds (aanvang 19.30 uur).                 

Het verhaal achter de musical, die door de pers en in theaterkringen laaiend enthousiast ontvangen is (Muziek, zang en spel van hoog niveau, schreef bijvoorbeeld NRC), behoeft eigenlijk nauwelijks nog een toelichting. Alles draait om het ‘weesmeisje’ Anny dat haar dagen slijt in een naargeestig weeshuis, maar vastbesloten is haar ouders terug te vinden. Samen met de andere weeskinderen komt ze in opstand tegen de gemene Miss Hannigan (gespeeld door Willemijn Verkaik). Wanneer ze kennismaakt met miljardair Oliver Warbucks (Edwin Jonker), krijgt haar leven plotseling een andere wending.

Tickets zijn verkrijgbaar via deze link of op parkstad Limburg Theaters. 

___________________________________________________
Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu