Home > Geen categorie > Optimisme op nieuwjaarsborrel Ondernemend Limburg

Optimisme op nieuwjaarsborrel Ondernemend Limburg

Auteur: Xavier Cortenraedt

Woensdagnamiddag vond op de terreinen van Boels in Sittard de nieuwjaarsbijeenkomst plaats van Ondernemend Limburg, een samenwerking van de Limburgse Werkgevers Vereniging (LWV), MKB-Limburg en de Limburgse Land- en Tuinbouwbond (LLTB). De bijeenkomst werd bezocht door meer dan dan zevenhonderd Limburgse ondernemers.

Voorzitter Monique Princen van Ondernemend Limburg hamerde er in haar toespraak op dat het in Limburg ‘samen’ moet gebeuren: samen met de provincie, gemeente, overheid, kennisinstellingen en de ondernemers.

De stemming was, na in economisch opzicht een aantal mindere jaren, zeer positief. De verwachting is dat er dit jaar 20.000 arbeidsplaatsen bijkomen in Limburg. 

Na het officiële gedeelte, waarin onder anderen muzikant Guido Dieteren en ondernemer Pierre Boels aan het woord kwamen, vond de traditionele ‘nieuwjaarsnetwerkborrel’ plaats. Bekijk hier het fotoverslag.

Vanavond in de Daina & Xavier Vlog tevens een korte terugblik op dit evenement.   

 

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu