Home > Geen categorie > Opnieuw stijlvolle datingavond op Château Neercanne

Opnieuw stijlvolle datingavond op Château Neercanne

Auteur: Maarten van Laarhoven

 

Of er vaste relaties uit zijn voortgekomen, durft hij niet te zeggen. En al helemaal niet hoeveel het er zijn. ,,Want dat laten we graag over aan de mensen zelf.”

Wat directeur Peter Harkema van Château Neercanne in Maastricht wél zeker weet is dat de twee eerste ‘zinnenprikkelende diners’ voor leuke singles in november vorig jaar en april dit jaar – in samenwerking met het landelijke relatiebemiddelingsbureau Date for 2 – zo succesvol waren, dat hij en zijn team alweer uitkijken naar de derde editie op 4 oktober. ,,Het is mooi om te zien dat mensen plezier hebben en te horen dat ze ook na deze avond met elkaar afspreken. Prachtig ook om al die positieve reacties van in ontvangst te mogen nemen. Daar doe je het dan toch voor”, zegt Marjon Smeets, partner en consultant bij Date for 2. 

Sfeervol en ongedwongen andere singles ontmoeten in de exclusieve ambiance van een eeuwenoud kasteel. En dat terwijl je geniet van warmbloedige wijnen en gerechten die je hart sneller doen kloppen. ,,Château Neercanne is de plek bij uitstek om een gelijkgestemde tegen te komen, aldus Peter Harkema, die al meer dan drie decennia gastheer is in het enige terrassenkasteel van Nederland, op de grens van Nederland en België. ,,In de 32 jaar dat ik hier werk hebben zich alleen al onder het personeel 23 stellen gevormd. Als ik dit verhaal aan tafel vertel, is het ijs meteen gebroken.”

Ook op 4 september zijn Peter Harkema en Marjon Smeets persoonlijk aanwezig om het de deelnemers aan het exclusieve ontmoetingsdiner voor alleenstaanden helemaal naar de zin te maken. ,,Het is mijn werk om mensen op hun gemak te stellen en er voor te zorgen dat ze zichzelf kunnen zijn. Daarbij komt dat ik het een hele eer vind om dit te mogen doen”, aldus Harkema, die bij het op hun gemak stellen van de gasten wordt bijgestaan door zijn echtgenote Ans..

Eerder liet Harkema zich tegenover tegen Chapeau ontvallen dat hij erg enthousiast was over de werkwijze van Date for 2 en de warme, persoonlijke, doelgerichte aanpak die het bureau nastreeft. ,,Een aanpak die je absoluut niet aantreft bij de vele datingsites op internet. Het bijzondere aan Marjon Smeets en haar organisatie is dat ze oprecht van plan zijn leuke singles een duwtje in de rug te geven, aldus de directeur van Château Neercanne. Bij Date for 2 werken uitsluitend ‘ervaringsdeskundigen’ die lange tijd alleen geweest zijn en hebben ervaren dat de momenten van alleen zijn soms best moeilijk kunnen zijn. Daarbij komt dat het aantal singles om leuke activiteiten mee te ondernemen binnen de eigen vriendenkring doorgaans niet zo groot is.”

Wat de deelnemende ‘singles’ op 4 oktober kunnen verwachten? ,,Op de eerste plaats een ontspannen aperitief, waarbij wij er voor zullen zorgen dat er interactie ontstaat. Daarna gaan we genieten van het zinnenprikkelende flaneerdiner, waarbij onze sommelier Dominique Jacobs zal zorgen voor passende wijnen. En wie weet nemen we voor het afsluitende dessert nog een kijkje in de keuken, waar we dan de patissier aan het werk kunnen zien.” 

Leuke singles die de speciale ontmoetingsavond wel zien zitten en zich aanmelden, worden tussen 17.30 uur en 18.00 uur ontvangen met een welkomstdrankje naar keuze. De prijs van het arrangement bedraagt 81,84 euro per persoon, waarbij alles is inbegrepen. Wie erbij wil zijn – of gewoon wat meer informatie wil – kan het beste even bellen met Peter Harkema (06-53899257) of Marjon Smeets (06-25002774). Mailen kan natuurlijk ook: directie@neercanne.com of marjon@datefor2.nl

 

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.