Home > Geen categorie > Op een na Meest Markante Horecaondernemer

Op een na Meest Markante Horecaondernemer

Eugene Vaessen van de Gerardushoeve uit Epen eindigde op de tweede plaats in de strijd om de titel ‘Meest Markante Horecaondernemer van 2015/2016. Eerder werd hij op 25 maart 2014 al verkozen tot de Meest Markante Horecaondernemer van Limburg. Hij werd unaniem gekozen door de regionale jury uit acht kandidaten. 

Voorzitter van de jury was Thijs Vossen, directeur horeca en toerisme van het Arcus College. Volgens de voorzitter roemde de jury Vaessen om ‘succesvolle ‘fun’dament, gebaseerd op geweldige uitzichten, maar bovenal indrukwekkende inzichten. De eend op tafel vloog gisteren nog over de wijngaard van de buren. Beleving wordt hier oprechte doorleving. Over alles is nagedacht.

Op initiatief van Koninklijke Horeca Nederland vindt tweejaarlijks de verkiezing ‘Meest Markante Horecaondernemer van Nederland plaats. De genomineerde bedrijven zijn allen markant in hun manier van ondernemen en inspireren binnen de Horeca, ieder op geheel eigen wijze. Het zijn ondernemers die weten wat er speelt, inspelen op nieuwe consumentenontwikkelingen en succesvol zijn. 

Uit handen van Voorzitter Theo Coenegracht ontving Vaessen op 7 januari ook al de Horeca Award van KHN afdeling Maastricht en Heuvelland. Deze award ontving de Gerardushoeve, omdat zij ruim 40 jaar lang in het Heuvelland hun passie voor het horecavak uitdragen, samen met hun medewerkers. 

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu