Home > Geen categorie > Nieuwe masterstudies van Universiteit Maastricht

Nieuwe masterstudies van Universiteit Maastricht

De Universiteit Maastricht (UM) heeft in Den Haag groen licht gekregen voor een brede bacheloropleiding in Venlo en voor twee masterstudies in Maastricht en Geleen. 

Vanaf september kunnen studenten in Maastricht de opleiding systeembiologie volgen. In Sittard gaat op de Chemelot campus de opleiding biologische materialen van start. De bacheloropleiding start in september onder de vlag van University College Venlo. Studenten kunnen er een aantal cursussen volgen die zijn toegespitst op de regio, dus met veel aandacht voor logistiek en land- en tuinbouw. In zeven jaar tijd wil University College duizend studenten trekken.

De UM en de campussen willen met de masterstudies de knapste koppen van het land naar Zuid- Limburg lokken. Limburg heeft tot nu toe de grootste moeite om hoogopgeleiden in de provincie te houden, of uit de Randstad of het buitenland naar hier te lokken. 

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu