Home > Geen categorie > Nieuwe directeur voor TEFAF

Nieuwe directeur voor TEFAF

Paul Hustinx (61) vertrekt na 17 jaar als directeur van TEFAF Maastricht. Hij gaat met vervroegd pensioen en blijft wel nog verbonden als adviseur aan de grootste kunstbeurs ter wereld. De in Roermond geboren Hustinx werkte na zijn studie kunstgeschiedenis en archeologie al meteen als beursmanager bij Antiquairs International & Pictura Fine Art Fair in Maastricht, de voorloper van TEFAF.

Hustinx wordt per 1 mei opgevolgd door Patrick van Maris, die de titel Chief Excecutive Officer krijgt.

Willem van Roijen, voorzitter van het bestuur van TEFAF:   “Uiteraard vinden we het jammer om afscheid van Paul te nemen. We zijn hem enorm veel dank verschuldigd voor de uitstekende reputatie die TEFAF de afgelopen jaren heeft gevestigd. Tegelijkertijd zijn we blij dat Patrick van Maris zich bij TEFAF aansluit als CEO. Met de verscheidene leidinggevende en strategische functies die hij bij Sotheby’s heeft vervuld en met meer dan 25 jaar ervaring in de internationale kunstwereld, is Patrick qua ervaring en ambities de aangewezen persoon om ervoor te zorgen dat onze organisatie vooruit blijft gaan.”

Fc Patrick Van Maris By Bodine Koopmans

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.