Home > Geen categorie > Nieuwe directeur La Butte Aux Bois

Nieuwe directeur La Butte Aux Bois

Per 1 januari 2020 gaat Yannick Bouts de gasten van Domaine la butte aux bois ontvangen in zijn nieuwe functie van directeur – gastheer. Bouts lijkt een logische keuze voor eigenaar Bullens om het vaandel over te nemen van Marc Alofs. De 40 jarige Limburger (afkomstig van Hasselt ) heeft veel ervaring opgedaan in zijn loopbaan bij de familie Vermeersch voor de hotelgroep rondom het gekende Hotel du Pecheur in st Martens Latem. Na de opening en het management van het prestigieuze hotel project aan de grote markt in Leuven ‘Hotel tafel rond- the fourth ‘, keert Bouts nu terug naar Limburg. Alofs gaat, na 11 jaar leiding geven aan ‘la Butte‘ een nieuwe uitdaging aan in Antwerpen. Na zijn succesvolle loopbaan in Lanaken waarbij hij de hotel- en restaurantsterren van la Butte heeft doen fonkelen, gaat hij nu in het hart van de stad de opening van het luxueuze  hotelproject ‘Botanic Antwerp‘ op zich nemen.

_____________________________
Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

show auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.