Home > Geen categorie > Neptunus Structures

Neptunus Structures

Preferred supplier van TEFAF Maastricht en City Polo op Event15!

 

Afgelopen weken leverde Neptunus extra ruimte voor ‘s werelds grootste kunst- en antiekbeurs: TEFAF. De ‘Evolution’, van Neptunus, werd ingezet als restaurant. De organisatie van TEFAF kiest al jaren voor dit tijdelijk restaurant vanwege de flexibiliteit en het duurzame karakter.

 Aluhal Citypolomaastricht Maastricht

De specialist in demontabel bouwen realiseerde ook de entree- en cateringpaviljoenen. Niels Glandorff van TEFAF vertelt: “Toen de bestaande ruimte in het MECC voor TEFAF niet meer voldoende was bracht Neptunus de oplossing. Naast een brasserie met ruim 400 zitplaatsen, zijn ook de diverse tijdelijke accommodaties die de logistiek rondom de beurs ondersteunen niet meer weg te denken.”

Naast de structuren voor deze toonaangevende kunst- en antiekbeurs leverde Neptunus ook de tijdelijke VIP-accommodaties voor CityPolo Maastricht. De organisatie van dit schitterende evenement zorgde er in het weekend van 20, 21 en 22 maart 2015 voor dat het Vrijthof werd omgetoverd tot een échte polo arena. Bij een evenement met internationale allure horen natuurlijk de tijdelijke accommodaties van Neptunus.

Op het moment dat deze twee schitterende Limburgse projecten worden afgebouwd, laat Neptunus zich alweer van een andere kant zien. Samen met partners TivoliVredenburg, Hulskamp Audiovisueel, La Vie Catering en BloemBloem laten ze van zich horen als de ‘krachtpatser’ van de beurs Event15. Op 1 en 2 april aanstaande, is de Jaarbeurs Utrecht het episch centrum van de evenementenbranche. Daar vindt op deze twee dagen de zeventiende editie van vakbeurs Event15 plaats. Net als voorgaande edities staat event minnend Nederland iets moois te wachten. Graag nodigt Neptunus de lezers van Chapeau uit om te genieten van: noviteiten, sprekers, mooie stands en unieke samenwerkingen.

Schrijf nu hier in en registreer gratis!

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu