Home > Geen categorie > My Favorite Things geeft Heerlen kleur

My Favorite Things geeft Heerlen kleur

Veertien ondernemers in het centrum van Heerlen hebben hun krachten gebundeld om het winkelend publiek in de maand december iets extra’s mee te geven. Samen met centrumorganisatie Heerlen Mijn Stad hebben ze onder de naam My Favorite Things een speciale shopping-route langs 14 unieke adresjes in Heerlen-Centrum in het leven geroepen. De ondernemers ontvangen het winkelend publiek elk op hun eigen manier met een lekker hapje, een drankje, een bijzondere attentie of aantrekkelijke korting.

De campagne ‘My Favorite Things’ is een initiatief van Heerlen Mijn Stad. De wil lokale winkeliers hiermee een extra podium geven. Deze campagne wordt dit jaar voor de eerste keer georganiseerd en bevindt zich dus nog in de pilot-fase, zo laat een woordvoerster weten. De shopping-route staat beschreven in een speciale flyer, die verkrijgbaar is bij de deelnemende ondernemers en bij de VVV Zuid-Limburg.

Een van de deelnemende winkeliers is Servaas Vaessen van Vaessen Juweliers. De zaak doet mee omdat de eigenaren vinden dat de actie Heerlen veel te bieden heeft. ,,Zo wordt de ‘couleur locale’ in de spotlights gezet en krijgt men een duidelijk beeld over de diversiteit van winkels.”

Vaessen Juweliers is één van de oudste bedrijven in Heerlen. ,,Wij zitten niet stil, integendeel. Wij worden enthousiast door initiatieven om ons heen en willen graag deel uitmaken van een bruisend Heerlen. Door samen te werken aan een gezellige en veelzijdige binnenstad, profiteert iedereen hiervan mee, zowel het winkelend publiek als de ondernemers“, aldus Servaas Vaessen.

Meer weten over My Favorite Things en andere initiatieven in de binnenstad van Heerlen? Ga dan naar www.heerlenmijnstad.com

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu