Home > Geen categorie > Mosa opent inspirerende Flagship Store Maastricht

Mosa opent inspirerende Flagship Store Maastricht

In één van de oude fabriekshallen in Maastricht, waar Mosa in 1883 startte met het maken van keramische tegels en porselein, kunnen designliefhebbers, klussers, huizenkopers of -verbouwers en andere geïnteresseerden vanaf oktober kennismaken met de talloze tegelcollecties van Mosa. Deze nieuwe Flagship Store is een inspirerende en innovatieve omgeving waar collecties, verschillende wand- en vloervlakken en zelfs complete badkameropstellingen op een creatieve manier worden tentoongesteld.

Mosa levert totaalconcepten voor de prijs van een gewone tegel. Het is een bedrijf met ruim 130 jaar ervaring én is wereldleider op het gebied van tegelproductie. Mosa levert keramische vloertegels (voor binnen en buiten), wandtegels en gevelelementen van hoogwaardige kwaliteit. Doordat het bedrijf voortdurend de grenzen opzoekt van wat mogelijk is met keramiek, zijn de producten altijd vooruitstrevend en innovatief.

Naast de mogelijkheid om -op afspraak- persoonlijk advies van Mosaspecialisten te krijgen, kunnen klanten in de Flagship Store ook zelf aan de slag om hun eigen ontwerpideeën qua textuur en kleur uit te proberen.

De verbeelding van historie
De Mosa Flagship Store Maastricht ligt op de eerste etage van de oude porseleinfabriek waar Mosa voorheen haar vermaarde porselein maakte. De oude fabriekshal is gerenoveerd met oog voor detail en behoud van authentieke oude elementen, zodat het uitgebreide Mosa assortiment volledig tot haar recht komt en klanten optimaal kunnen kiezen. De kwalitatief hoogwaardige en duurzame tegels die klanten kunnen bekijken en naar hartenlust kunnen combineren, worden in de naast gelegen fabriek geproduceerd. Een unieke situatie, want met een Mosa tegel kiezen zij voor een lokaal ontworpen én geproduceerd top product, dat ook nog eens wereldwijd wordt toegepast in vooraanstaande architectonische projecten. Dat alles zal eenieder zeker tot de verbeelding spreken.

Talloze combinaties en persoonlijk design
Een huis is pas een thuis als je er je eigen persoonlijke stempel op kunt drukken. Dat begrijpt het Mosa Designteam als geen ander. Dus ontwikkelen de ontwerpers van Mosa flexibele collecties, waarmee klanten zelf aan de slag kunnen. Geen tegel is hetzelfde qua kleur of textuur en toch sluiten ze naadloos op elkaar aan. De nieuwste collecties zoals Mosa Solids en Mosa Scenes zijn hier uitstekende voorbeelden van.

Solids tegels bieden een natuurlijke, warme maar toch stoere uitstraling met hun geheel eigen texturen. De Scenes collectie heeft vier verschillende kleurgroepen met ieder drie verschillende structuren. Designliefhebbers kunnen zo eindeloos combineren en een dynamische en perfecte mix & match samenstellen.

Bezoek de Mosa Flagship Store Maastricht
Geïnteresseerden kunnen via www.mosa.nl een afspraak maken met een specialist als ze geholpen willen worden bij het maken van een keuze.

Uiteraard is het ook mogelijk om zonder afspraak de Flagship Store aan de Meerssenerweg te bezoeken op zaterdagen van 10.00 tot 17.00 uur. 


chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.