Home > Geen categorie > Modemuseum Hasselt haalt topexpo rond Paul Smith binnen

Modemuseum Hasselt haalt topexpo rond Paul Smith binnen

Vanaf 30 januari 2015 pakt het Modemuseum Hasselt uit met een topexpo rondom de Britse modeontwerper Paul Smith. ‘Hello, my name i s Paul Smith trok in het design museum in Londen meer dan 113.000 bezoekers.

Modemuseum Hasselt Paul Smith

 

‘Wij zijn de enige locatie op het Europese vasteland waar de expo naartoe gaat op dit moment. na ons zal ze doorreizen naar Singapore en Tokyo.’

De expo geeft een inkijk in de fascinerende wereld van één van de grootste Britse ontwerpers aller tijden en is echt een must voor de mode- en designliefhebbers. De expo ‘Hallo mijn naam is Paul Smith’, zal ook een heel stuk groter zijn dan in Londen en vooral op vraag van het modemuseum nog meer mode bevatten. Paul Smith zelf is ernorm betrokken bij het project en maakt speciaal voor het modemuseum in Hasselt de keuzes van alle silhouetten zelf. Het voorjaar van 2015 wordt dan ook zeker iets om naar uit te kijken’.

Het modemuseum in Hasselt is geopend van dinsdag t/m zondag van 10:00 tot 17:00 uur. 

 

 

 

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.