Home > Geen categorie > Michelin

Michelin

Op 25 november presenteert Michelin de nieuwe gids (2014) in Maastricht. Het programma loopt van 10 tot 14 uur. De locatie zal nader bekend worden gemaakt. Vermoedelijk kiest Michelin voor een grotere locatie dan vorig jaar, toen in de Hotelschool Maastricht ruim 200 journalisten en restaurateurs bij de bekendmaking van de belangrijkste culinaire gids aanwezig konden zijn. Gemikt wordt nu op het kunnen ontvangen van het dubbele aantal. Michelin zal bij de presentatie wel samenwerken met de partners van vorig jaar, zijnde Koninklijke Horeca Nederland en de Hoge Hotelschool, aangevuld met de Gemeente Maastricht, die deze presentatie betrekt binnen het thema ‘Château Maestricht’ dat in het najaar een gastronomische stempel op de stad drukt.

Mogelijk wordt de gids gepresenteerd door de Amerikaan Michael Ellis, de nieuwe directeur van de Michelin-gidsen wereldwijd. 

In België kiest Michelin ook al jaren voor dezelfde stad om de nieuwe gids te presenteren. Dat is Gent, waar dan gelijkertijd een culinaire beurs wordt gehouden.

 

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.