Home > Geen categorie > Mestrini Occhiali

Mestrini Occhiali

Een bril is meer dan een functieobject alleen. Het is een accessoire, een verrijking van het uiterlijk.

Ze zijn er in alle vormen,  kleuren en materialen. Hoe weet u of u de goede kiest? Door de jaren heen hebben ze bij Mestrini Ochiali steeds meer inzicht gekregen in zeer uiteenlopende wensen. Ze zijn er zich natuurlijk van bewust dat niet iedereen hetzelfde is, daarom hebben ze in het uitgebreid assortiment rekening gehouden met de mens als unicum.

Of u voor elegant of stoer gaat, een van de medewerkers zal u helpen tot dat u de perfecte bril gevonden heeft. Niet alleen het uiterlijk van de bril is belangrijk, een goede pasvorm is minstens van net zo’n groot belang.  

U kunt bij Mestrini Occhiali niet alleen terecht voor het perfecte montuur, zij bieden u ook de oogzorg op maat.  De gekwalificeerde optometristen houden zich bezig met de zorg van uw oog, in de ruimste zin van het woord. Een onderzoek door de optometrist gaat veel verder dan een oogmeting door de opticien. Naast de gebruikelijke oogmeting, zal de optometrist zich bezighouden met het opsporen van afwijkingen en aandoeningen.

Voor de ultieme combinatie tussen mode en goede oogzorg, bent u bij Mestrini Occhiali aan het juiste adres.

 

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.