Home > Geen categorie > MEES Catering

MEES Catering

Mees Catering 2Mees Catering 3Mees Catering 1

MEES catering, het nieuwe label van Van Melick the catering company, gaat zich richten op onderwijs- en bedrijfscatering in Limburg.

Met een frisse en vernieuwende kijk op zaken zal de lancering van Mees catering voor nieuwe en innovatieve impulsen in de onderwijs- en bedrijfscatering gaan zorgen.
Daarnaast schept het familiebedrijf Van Melick, bedreven in het ontwikkelen van food concepten, nieuwe banen
 in Parkstad Limburg. (12 arbeidsplaatsen)

Vanaf eind augustus zal de catering voor het Arcus College op de 2 locaties aan de Schandelermolenweg en de Valkenburgerweg te Heerlen volledig door Mees catering verzorgt gaan worden. 
Mees catering zal de exploitatie van de ‘school-restaurants’ voor haar rekening nemen alsmede het beheer en de verzorging van de vendingmachines en de volledige banqueting voor beide locaties.

Het Arcus college gaat onderdak bieden aan zo’n 5.500 studenten en 700 medewerkers die vanaf eind augustus dagelijks kunnen genieten van de ‘kookkunsten’ van Mees.

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

pre order: Mister Michelin WERNER LOENS legt het masker af

Dé man achter de Michelinsterren in België, Nederland en Luxemburg, voor het allereerst voor de camera. Dit voorjaar exclusief in Chapeau!

pre order hier!