Home > Geen categorie > MECC Maastricht brengt de grandeur van TEFAF naar luxueuze suites

MECC Maastricht brengt de grandeur van TEFAF naar luxueuze suites

TEFAF in MECC Maastricht is ontegenzeglijk de meest prestigieuze kunst- en antiekbeurs ter wereld. Een ideale gelegenheid om je onder te dompelen in unieke topstukken die normaal diep weggestopt zijn in privécollecties. De beurs ademt grandeur, stijl en luxe. TEFAF vormt dan ook het ideale podium om gasten te ontvangen en zaken te doen. Daarom introduceert MECC Maastricht tijdens TEFAF 2020 een drietal luxe suites waar bedrijven tijdens de beurs relaties en medewerkers kunnen ontvangen. Geheel in TEFAF-stijl.

Metamorfose
MECC Maastricht is in transitie: het congrescentrum ondergaat de komende periode een stevige metamorfose. De hoofdingang krijgt na de upgra-de en uitbreiding een uitgesproken moderne en open aanblik. Twee van de drie suites die MECC Maastricht tijdens TEFAF gaat verhuren zijn nog in aanbouw. Ze komen op een steenworp afstand van de beursvloer. „We willen bedrijven een bijzondere ervaring bieden,” zegt Simon Bozon, Business Development Manager van MECC Maastricht. „Een suite tijdens TEFAF is een mooie plek om je toekomstvisie te presenteren, een netwerkbijeenkomst te organiseren of om je relaties eens goed te fêteren. Daarbij zijn de suites nog geen tachtig meter van de beursvloer.De grootste ruimte, de MECC Suite, ligt zelfs direct aan de beursvloer.”

Luxe
De suites zijn er in verschillende formaten en prijzen. De kleinste ruimte biedt plek aan zo’n 85 gas-ten en de grootste aan 110 gasten. De stijl van de ruim opgezette suites omschrijft hij als ‘informeel en modern’. „De luxe van TEFAF wordt doorgetrokken naar de suites.” De culinaire invulling in de suites wordt verzorgd door Maison van den Boer, het bedrijf dat al jarenlang de huiscateraar van TEFAF zelf is. „Ook daarmee sluiten we aan bij het exclusieve karakter van een bijzonder event als TEFAF.”

Highlights
Bedrijven krijgen van MECC Maastricht een breed pallet aan opties voorgeschoteld. Zo is het mogelijk om een exclusieve presentatie te boeken van een TEFAF-gids. „Rondleidingen met kleine groepen over de beurs behoren natuurlijk tot de mogelijkheid. Een TEFAF-gids leidt geïnteresseerden in een presentatie langs alle pronkstukken en highlights van de beurs. Een mooie kennismaking met TEFAF en een goede manier om relaties aan je te binden.” Ook is er op verzoek een gastvrouw of -heer beschikbaar en kan MECC Maastricht vervoer of overnachtingen verzorgen.

Suites
TEFAF Suite Brons
– € 925
– 85 pax
– Tarief per dagdeel
– Gesitueerd op slechts tachtig meter loopafstand van de beursvloer
– Projectie & Audio: + € 350

TEFAF Suite Zilver
– € 1.475
– 85 pax
– Tarief per dag
– Gesitueerd op slechts tachtig meter loopafstand van de beursvloer
– Projectie & Audio: + € 350

MECC Suite Goud
– € 3.625
– 110 pax
– Gesitueerd direct naast de beursvloer
– Uitgebreide projectie & audio inbegrepen
– Technische assistentie gedurende de presentatie

Meer informatie?
Neem contact op met Simon Bozon, Business Development Manager
Corporate Events via
simon.bozon@mecc.nl
±31 (0)6 12 96 89 62
www.mecc.nl/nl/tefafsuites

___________________________________________
Abonneer je op Chapeau Magazine
Sluit nu een jaarabonnement af voor slechts €29,50 en ontvang vele extra’s -> meer info <

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu