Home > Geen categorie > Makelaarsportal 11-02

Makelaarsportal 11-02

Chapeau lanceert in samenwerking met diverse topmakelaars vanaf heden het Chapeau Euregionaal Makelaarsplatform.

 

Gerestaureerde hoeve 

Bouwjaar:   1783
Perceel:       935 m2
Vraagprijs:   €795.000,-

Het idyllische Noorbeek ligt centraal in het Heuvelland en wordt omarmd door de befaamde Belgische Voerstreek. Een dorp met veel authentieke bebouwing. Zo ook deze fraai gerestaureerde hoeve met separate woning, die als gastenhuis, extra woonruimte of praktijk aan huis kan worden gebruikt.

Bij het betreden van de cour zijn vrijwel alle Limburgse bouwtechnieken zichtbaar! Veldbrand muren met hardstenen raamomlijstingen, vakwerkwanden en sobere baksteen. Aan het einde van de cour is een besloten tuin met buxushagen en zitterras is ingericht. De restauratie en transformatie van deze historische hoeve hebben jaren geduurd, maar het resultaat is er dan ook naar, zeker ook in zijn details. Zo is het goed bewaarde oorspronkelijke woonhuis in oude luister hersteld en de zogenaamde “Tiendschuur”, omgevormd tot moderne loft-achtige woonruimte met veel daglicht.

 

Klement

 

Klik hier voor meer informatie.

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.