Home > Geen categorie > Magisch Maastricht

Magisch Maastricht

Het fonkelt, het straalt, het sprankelt… Oftewel, de stad Maastricht staat binnenkort weer helemaal in het teken van Kerst! Met onder andere schaatsplezier en winterpret op het Vrijthof, de onthulling van de Italiaanse ‘Grand Carrousel de Maastricht’ en de opening van het station en P+R Maastricht Noord. Ben je er ook bij?

Niet vaak komt het voor dat er in Maastricht zoveel openingen tegelijkertijd zijn. Zo is er op vrijdag 29 november (wel alleen voor genodigden) de opening van Magisch Maastricht en is eenieder welkom tot en met 30 december om te komen genieten van de kerstlichten en klanken in het historische centrum. Of wat dacht je van de opening van het station en P+R Maastricht Noord op zaterdag 30 november om 09:45u? Het is misschien wel wat vroeg, maar zéker de moeite waard. Er geldt namelijk een introductieaanbod: Parkeer je auto gratis op het P+R terrein en reis met de pendelbus of de trein voor slechts €1,- met maximaal vijf personen verder door naar Maastricht Centrum. Zo kun je er nog een familie-uitje van maken ook! Zorg er in ieder geval wel voor dat je om 13:30u aan het Museum aan het Vrijthof bent. Stichting Vrijthof Mooi schenkt dan ter plekke haar historisch cadeau aan de stad: de ‘Grand Carrousel de Maastricht’. Wethouder André Willems zal de carrousel – in Italië vervaardigd en gedecoreerd met handgeschilderde voorstellingen uit de geschiedenis en historie van Maastricht – ‘openen’. Deken Mathieu Hanneman zal vervolgens het pronkstuk zegenen. Tot slot ben je nog welkom om gezellig een borrel mee te drinken en alvast te toosten op een geweldige Kerst!

Kijk voor meer informatie op de www.vvvmaastricht.eu

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.