Home > Geen categorie > LWV kiest Ron Coenen als jongste voorzitter tot nu toe

LWV kiest Ron Coenen als jongste voorzitter tot nu toe

De Limburgse Werkgevers Vereniging (LWV) heeft een nieuwe voorzitter. Ron Coenen (40) is tijdens de algemene ledenvergadering van 16 juni benoemd tot opvolger van Giel Braun. Deze vervulde de functie van voorzitter de afgelopen vier jaar. Op 13 september neemt hij officieel afscheid, zo heeft de LWV, onderdeel van de landelijke werkgeverskoepel VNO-NCW bekendgemaakt.

De nieuwe werkgeversvoorzitter – tevens de jongste voorzitter in het meer dan 100-jarig bestaan van de LWV – is directeur/eigenaar van subsidieadviesbureau TRIAS in Venlo. Naast zijn functie als voorzitter van de LWV Kring Noord-Limburg is hij al jaren nauw betrokken bij de LWV Coenen was ook nauw betrokken bij de oprichting van Jong LWV, waarin hij eveneens een bestuurdersrol heeft vervuld. Na de overgang van Jong LWV naar de LWV in 2019, nam hij plaats in het dagelijks bestuur.

De nieuwe voorzitter laat weten ernaar uit te kijken om de door zijn voorganger ingezette koers van de LWV verder vorm te geven. ,,We staan voor spannende tijden als ondernemers. De arbeidsmarktproblematiek, de energiecrisis en oorlog in Oekraïne zorgen voor onzekere tijden voor onze leden. Uitdagingen die ik graag oppak samen met de staf en de leden van de LWV.  Innovatief en inclusief ondernemerschap gaan een grote rol spelen om toekomstbestendig te kunnen blijven ondernemen.”

Als directeur van TRIAS heeft Coenen veel ervaring opgebouwd op het gebied van samenwerking binnen triple helix (onderwijs, overheid en ondernemers).

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu