Home > Geen categorie > Louis van Gaal

Louis van Gaal

In restaurant La Source, het sterrenrestaurant van La Butte aux Bois in Lanaken, vond een week geleden een exclusief champagne-diner rond het topmerk Dom Perignon.

Verschillende gangen van deze kostbare champagne kwamen in de variaties wit en rosé op tafel, samen met een aantal prachtige gerechten van chef Ralf Berendsen.

Directeur Marc Alofs en eigenaar Eric Bullens toonden zich in hun nopjes met het grote aantal gasten dat zich voor deze bijzondere avond had ingeschreven. Op uitnodiging was ook Louis van Gaal aanwezig, de coach van het Nederlands voetbalelftal. “Ik vind dit een aangenaam hotel-restaurant en geniet van zo’n avond.”  Op de vraag waarom voetballers altijd met champagne spuiten in plaats van dat ze ‘m opdrinken, zei hij: “dat begrijp ik ook niet, je kunt ‘m beter drinken. Maar ja, zo zijn voetballers nou eenmaal. Dat heeft met intelligentie te maken.” En op de vraag of het Nederlands elftal aan het drinken van champagne zal toekomen op het WK in Brazilië, zei de bondscoach: “dat is lastig te zeggen. In ieder geval hebben we een slechtere loting gehad dan België.”

Bekijk het korte filmfragment:

Om deze video te kunnen bekijken moet je de statistics, marketing cookies accepteren.

 Klik voor de hele aflevering hier.

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu