Home > Geen categorie > Lottum klaar voor Rozenfestival

Lottum klaar voor Rozenfestival

Iedere twee jaar is het centrum van Lottum tijdens het Rozenfestival uitbundig versierd met rozen. Miljoenen rozenknopjes zijn verwerkt in betoverende mozaïeken, modeltuinen en prachtig versierde objecten.

Rozenfestival Lottum 1

Een tuinfair, rozen- en bloemschikdemonstraties, eetbare rozenspecialiteiten en volop informatie over kas- en buitenrozen completeren het geheel. In 2014 is het gehele festival aangekleed rond het thema “Rozen stelen de show”

De show stelen betekent ook wel de aandacht trekken of in het oog springen. Dat is precies wat de vele prachtig bloeiende en heerlijk geurende rozen doen tijdens het Rozenfestival 2014. De roos staat gedurende vier dagen in het toppunt van de belangstelling. Naast de rozen, die uiteraard de show stelen, wordt het gehele festival voorzien van een muzikale omlijsting en zijn er diverse andere roos- en showgerelateerde activiteiten. 

De bloemenzee staat dit jaar in het teken van de Amerikaanse stad Las VegasMet een grote wedding chapel waar mensen hun eigen trouwceremonie kunnen opvoeren en een bloemrijk Casino Royale zal het Maasplein van Lottum helemaal in de sfeer van Las Vegas zijn gehuld. Het plein zal bovendien worden uitgerust met een gigantische fontein in het midden, een saloon voor hapjes en drankjes en aan het begin van het dorp worden bezoekers welkom geheten met het beroemde Welcome to Fabulous Las Vegas-bord.

Het festival begint vanavond om 17.00 uur en duurt het hele weekend.

Twee jaar geleden trok het festival ruim 60.000 bezoekers.
Kaarten zijn voor €12,50 euro al via internet te bestellen.

 

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.