Home > Geen categorie > LEXUS NX300h

LEXUS NX300h

De nieuwe  NX300h is een compleet nieuw type Lexus. Zijn scherpe vormen en zelfverzekerde uitstraling springen direct in het oog en geven een geheel eigen invulling aan ‘Amazing in Motion’. Mede door de vooruitstrevende Full Hybrid technologie zijn ook de rijeigenschappen van hoog niveau, zoals mag worden verwacht van het merk dat ‘s werelds eerste crossover ontwikkelde.De nieuwe Lexus NX300h markeert een enorme sprong voorwaarts, met een combinatie van baanbrekend design, comfort en inteligente innovaties.

De compleet nieuwe Lexus NX300h onderscheidt zich door zijn uitgesproken design, een flexibel interieur en hoogstaand comfor voor maximaal vijf inzittenden. Daarbij koppelt de Full Hybrid aandrijflijn soepele rijeigenschappen aan uitzonderlijke milieuprestaties. (Milieulabel A en 20% bijtelling) Daarnaast beschikt de NX300h over gebruiksvriendelijke technologien als een Panoramic View Monitor, Touch Pad en Pre-Cash Safety systeem. Voor een nog dynamischer rijbeleving is de NX300h F SPORT line uitgerust met sportstoelen die zijn afgewerkt met geperforeerd leder, een F SPORT stuurwiel, Adaptive Variable Suspension en 18’lichtmetalen velgen.

Er is al een Lexus NX 300h leverbaar vanaf EUR 45.990

20 Bijtelling

Lexus Sittard, uw regionale Lexus dealer
Lexus bouwt automobielen voor mensen die hun eigen pad kiezen, die liever trends zetten dan deze te volgen. Onze automobielen zijn de hedendaagse interpretatie van vooruitgang, perfectie, kwaliteit, veiligheid, betrouwbaarheid en technologie. Een perfecte balans tussen prestatie, elegantie en individualiteit.
Wij bieden u een breed scala aan fascinerende modellen. Gun uzelf eens de tijd om onze modellen te bekijken en te ervaren.
Onze showroom biedt u het gezellige Limburgse huiskamergevoel, de koffie staat klaar, er is gratis Wi-Fi en de algehele aankleding straalt luxe en gezelligheid uit. Deze uitstraling sluit naadloos aan bij het Mengelers gevoel.
Onze verkoopadviseurs staan u graag te woord bij al uw vragen of opmerkingen.

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.