Home > Geen categorie > Lekker

Lekker

Het magazine Lekker maakt het imago waar om de restaurants in Nederland het liefst als een jojo op en neer te laten gaan, zodat daarmee de aandacht van de pers en de consument getrokken kan worden. Nu staat Jonnie Boer (3 sterren Michelin) opeens niet meer in de top-3. Daarin staat nu wel Nico Boreas, wat op zich een mooie plek is voor de oud-Valkenburger. Raar is de afweging om Beluga op plaats 99 te zetten. In 2008 volgens Lekker nog het beste restaurant van het land. Maar doordat de formule veranderd is, zegt Lekker het nieuwe concept nog niet geproefd te hebben. Waarom dan zo te laten kelderen is dan een raadsel. Restaurant da Vinci is dan goed voor de 6e plaats, de hoogste uit Limburg. Het is Margo Reuten gegund.

Maar de chefs wachten in feite op de meest serieuze gids, van Michelin, die op 25 november in Maastricht wordt gepresenteerd. Dan worden de echte prijzen verdeeld.

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.