Home > Geen categorie > Lancering Campagne Maasmechelen Village

Lancering Campagne Maasmechelen Village

‘Chic goes Wild’, de lentecampagne van Maasmechelen Village die 11 maart van start is gegaan en voortduurt tot 30 april 2014. Met onnoemelijk veel gekleurde en exotische bloemen in geometrische vormen heeft Mark Colle, een Belgisch mega-florist, het onmogelijke waargemaakt: een shoppingparadijs in een oase van fleurigheid. 

Donderdag 20 maart 2014

Mark Colle is niet zomaar een florist. Vanuit zijn shop ‘Baltimore’ in Antwerpen heeft hij decors voor vele internationale tentoonstellingen bedacht en gecreëerd. Zoals bijvoorbeeld van modehuizen als Dior, Jil Sander (zijn persoonlijke favoriet), Dries van Noten en Ann Demeulemeester. Hoofdredactrice van de Amerikaanse Vogue Anna Wintour is ook een grote fan van zijn werk.

Dit seizoen is Maasmechelen Village – met een enorm aanbod aan high-end merken – één van Mark’s tentoonstellingen en vloeit zijn kwaliteitsmerk door naar het zuiden. Al lopend over het shop-paradijs kom je hier en daar abstracte kleurrijke kubussen tegen. “Ik wilde iets speciaals doen bij het maken van de bloemen installaties voor de Chic Outlet Shopping Villages, iets dat de zwaartekracht uitdraagt. Een geometrische maar dromerige ruimte vol kleur.”

Hoe hij het gemaakt heeft, dát is de vraag. Wat je na het aanraken van de bloemen merkt is dat de kunstwerken zijn gemaakt van kunstbloemen. “Voor de houdbaarheid”, uiteraard. Maar het lijkt wel of het Mark zijn talent is om van de meest doorsnee – wellicht oninteressante – objecten iets moois te maken. Zo kiest hij voor zijn eigen boeket het liefst de lelijkste bloemen die niemand wilt. En is zijn favoriete bloem de dahlia. Het resultaat blijft verrassend mooi.

Mark staat open voor (diepgaande) vragen, net zoals de ambassadrice van het outlet center Axelle Red. In een face-to-face interview voor de pers vuurde de zangeres (bekend van onder andere de hit “Sensualité”) en de bloemist vragen op elkaar af. Het meest onverwachte antwoord uit deze sessie? Dat Mark blijkbaar nooit een boeketje bloemen cadeau krijgt. “Ze zijn bang dat ik daar te kritisch naar kijk. Wat ook wel zo zal zijn, ha ha”. 

Wil jij ook leren hoe je zo een prachtig bloemenkunstwerk maakt? Geef je dan nu op voor de workshops op 9 en 10 april. Voor slechts €50 per persoon, en mét ontvangst van een VIP dagpas die recht geeft op 10% korting in 9 winkels naar keuze. Inschrijven kan hier.

 

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu