Home > Geen categorie > La Butte Aux Bois

La Butte Aux Bois

In restaurant La Source, het sterrenrestaurant van La Butte aux Bois in Lanaken, was afgelopen donderdagavond een exclusief champagne-diner rond het topmerk Dom Perignon.

 

Verschillende gangen van deze kostbare champagne kwamen in de variaties wit en rosé op tafel, samen met een aantal prachtige gerechten van chef Ralf Berendsen.

Directeur Marc Alofs en eigenaar Eric Bullens toonden zich in hun nopjes met het grote aantal gasten dat zich voor deze bijzondere avond had ingeschreven. Op uitnodiging was ook Louis van Gaal aanwezig, de coach van het Nederlands voetbalelftal. “Ik vind dit een aangenaam hotel-restaurant en geniet van zo’n avond.”  Op de vraag waarom voetballers altijd met champagne spuiten in plaats van dat ze ‘m opdrinken, zei hij: “dat begrijp ik ook niet, je kunt ‘m beter drinken. Maar ja, zo zijn voetballers nou eenmaal. Dat heeft met intelligentie te maken.” En op de vraag of het Nederlands elftal aan het drinken van champagne zal toekomen op het WK in Brazilië, zei de bondscoach: “dat is lastig te zeggen. In ieder geval hebben we een slechtere loting gehad dan België.”

Van Gaal genoot samen met de andere gasten nog van de finale, een dessert van ananas met een glas Chateau d’Yquem, de wereldkampioen onder de dessertwijnen. Die is in restaurants niet onder de duizend euro verkrijgbaar.

Kijk voor een uitgebreide impressie van deze champagne-avond naar het programma Limbourgeois, zondagavond 15 december vanaf 18.05 elk uur op L1 TV.

Voor meer informatie over La Butte aux Bois, klik hier.

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.