Home > Geen categorie > Kliniek aan de Maas

Kliniek aan de Maas

In Maastricht is het een bekende naam: Drs. Pascal Meijer. Dé specialist op het gebied van non-operatieve rimpelbehandelingen én de arts die in Maastricht als eerste naam maakte met de absoluut pijnloze behandelingen met Botox heeft nu een primeur. Samen met Drs Camiel Zeijen heeft hij de nieuwe cosmetisch Kliniek aan de Maas opgezet.

Cosmetische behandelingen door gespecialiseerde artsen

Kliniek aan de Maas is een kliniek voor cosmetische behandelingen die door artsen gerund wordt. De beste rimpelbehandeling wordt gegeven door een arts met veel ervaring die de beste opleidingen heeft genoten, dat is de persoonlijke overtuiging van de artsen van Kliniek aan de Maas.Hoog in het vaandel staat dat een rimpelbehandeling altijd vooraf gegaan wordt door een behandelingsplan opgesteld met de behandelend arts.

1

Denderende openingsaanbiedingen!

Om de start van de nieuwe kliniek te vieren zijn er prachtige openingsaanbiedingen: Botoxbehandelingen slechts € 95 per zone en op alle fillers € 100 korting! Maar let op – alleen in september geldig – dus wees er snel bij! Kijk bij de informatie onderaan het bericht om contact op te nemen, of klik hier om naar de website te gaan.

Gracieus én fris

In een prachtig, statig pand aan de Van Hasseltkade wordt de laatste hand gelegd aan de nieuwe Kliniek. Meijer en Zeijen zochten naar de perfecte plek als startsein voor hun kliniek. Het pand oogt statig en gracieus én fris en modern tegelijkertijd. Het sluit perfect aan bij de doelgroep van de nieuwe Kliniek. Mensen willen best ouder worden maar willen tegelijkertijd fris, stralend en stijlvol blijven. Ze zijn op zoek naar kwaliteit en willen een gedegen en kwalitatieve aanpak. Door te kiezen voor een gespecialiseerde kliniek waar artsen zich geheel toeleggen op de vele mogelijkheden van niet-operatieve behandelingen, en waarbij alle tijd wordt genomen om samen te zoeken naar de juiste producten en methodes, weet je zeker dat je aan het juiste adres bent!

2

Perfecte combinatie

De combinatie Meijer-Zeijen is daarom top. Al in 1993 was Drs. Pascal Meijer een van de eersten in Nederland die begon met een opleiding om met behulp van injectables bv. fronsrimpels en kraaienpootjes te behandelen. Hij heeft jarenlang succesvolle praktijken gerund in Maastricht en Parijs. Nu – in 2014 – neemt hij de volgende stap van een praktijk naar een gespecialiseerde kliniek.  De jarenlange ervaring van Drs. Meijer gecombineerd met de enorme kennis van de nieuwste ontwikkelingen en het jeugdig elan van de recent afgestudeerde arts Drs. Zeijen. De perfecte combinatie!

3

Bekijk alle informatie op de website en op de facebookpagina en blijf persoonlijk op de hoogte van de openingsaanbiedingen:

Van Hasseltkade 20 6211 CD Maastricht

telefoon +31 (0)43 205 01 00
welkom@kliniekaandemaas.com

4

 

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.