Home > Geen categorie > Kleurrijke lentecollectie van LaDress

Kleurrijke lentecollectie van LaDress

Auteur: Tedje van Gils

De lente is in volle gang. Tijd om de kledingkast in te duiken, op te ruimen en nieuwe items toe te voegen. Want wees eerlijk: niets is zo fijn als nieuwe, frisse kleding te dragen in de lente. En al helemaal niet als het de vrolijke lentecollectie van LaDress is.

“Ik ben dol op de lente. Dat moment dat de temperatuur stijgt en je weer naar buiten gaat. Iedereen lijkt vrolijker. Eindeloze lunches met vrienden en familie, genietend van het samenzijn en buitenzijn”, vertelt eigenaresse Simone van Trojen.

 

Drie nieuwe jurken
“In onze collectie proberen we dat gevoel van het leven omarmen ook te vangen. Zowel in de items die we introduceren als in de kleuren. We hebben recent drie nieuwe jurkjes geïntroduceerd, Daphne en zusjes van Daphne in fuchsia rose en cobalt blauw.” Deze klassieke kokerjurk is gemaakt van een zachte crêpe satijnen stof, gesneden in een slank silhouet. De opvallende mouwen gecombineerd met de V-hals maakt de jurk perfect geschikt voor een feestelijke gelegenheid.”

“Dit seizoen zullen we naast knalkleuren ook veel pastelkleuren, soft tones introduceren. Persoonlijk ben ik gek op ecru, poederroze en zachtblauw. Een mooie overgang van winter naar het lichte, zachte, optimistische nieuwe gevoel van de lente.”


Klassieke pakken
Voor het eerst lanceert LaDress ook veel broeken, tops, blazers en pakken. “Het leuke van deze pakken is dat je ze moeiteloos door de seizoenen heen kunt dragen. Nu buiten en richting de herfst meer voor binnen. Op deze manier doen we ons uiterste best datgeen wat in de lucht hangt in de collectie te verwerken, met de lifestyle van onze klant in het achterhoofd en het doel alles zo makkelijk en fijn mogelijk voor haar te maken.”

De broeken zijn gemaakt van rijke crêpe satijnen kwaliteit en zijn elegant afgewerkt met geperste vouwen. De elegante en klassieke blazer maken het geheel af. De blazer is het ultieme investment piece, volledig gevoerd en met een vleugje stretch voor extra comfort.

 

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu