Home > Geen categorie > Klant Nr. 1 Medaille voor Smeets Mercedes Benz

Klant Nr. 1 Medaille voor Smeets Mercedes Benz

Mercedes-Benz Smeets, met vestigingen in Eindhoven, Venlo, Ittervoort, Heerlen en Maastricht is onderscheiden met een gouden medaille voor de zeer klantvriendelijke manier van werken. 

Klanttevredenheid is hét startpunt voor klantloyaliteit. Daarom voert Mercedes-Benz al meer dan 20 jaar onderzoeken uit om de mate van tevredenheid van zijn klanten te meten. Dit gebeurt door middel van digitale vragenlijsten die klanten kunnen invullen op een moment dat het hen uitkomt. Zij kunnen zich via antwoorden op concrete vragen uitspreken over de mate van de kwaliteit van dienstverlening in zowel showroom als werkplaats. Ook kunnen ze aangeven waar ruimte voor vebetering ligt. Dit maakt het voor de Mercedes-Benz organisatie mogelijk om gericht aan verdere optimalisering van de dienstverlening te werken.

Mercedes-Benz dealer Smeets sprong er uit met zeer hoge waarderingscijfers van klanten. Daarvoor kreeg directeur Math Smeets de gouden Klant Nr. 1 medaille overhandigd. Smeets over de prestigieuze onderscheiding: “Bij de uitreiking van de Klant Nr. 1 awards blijkt al jaren achtereen dat we op het allerhoogste niveau spelen als het gaat om klanttevredenheid. Zorg voor de klant is bij Smeets een tweede natuur – we hoeven ons er niet voor in bochten te wringen. Onze klanten wéten dat ze op ons kunnen rekenen en deze prijs bewijst dat wederom. Wat de gouden medaille extra glans geeft, is het feit dat we nu ook actief zijn in Venlo en Eindhoven én dat we dit jaar ons 85-jarige bestaan vieren. Ook dat motiveert om vol door te gaan – op de meest klantvriendelijke manier!

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.