Home > Geen categorie > Kings Night in de Bonbonnière

Kings Night in de Bonbonnière

Voor de derde keer organiseren JCI De Landen van Overmaze en JCI Maastricht volgend op de successen van voorgaande jaren op 25 april a.s. King’s Night 2014. (voorheen bekend als Dancing Queens Night) aan de vooravond van de eerste Koningsdag in La Bonbonniere in Maastricht.

JCI De Landen van Overmaze en JCI Maastricht willen graag hun bijdrage leveren aan de viering van Koningsdag in Maastricht en streven er naar iets unieks te bieden op Koningsnacht. Met de opbrengst wordt ieder jaar een lokaal goed doel gesteund. Doelgroep betreft de nieuwe generatie ondernemende Maastrichtenaren.

De opbrengst van de avond zal dit jaar gaan naar Stichting De Jonge Weduwe (http://www.dejongeweduwe.nl/), die op de avond zelf een mooie cheque in ontvangst zullen nemen. Doel van Stichting De Jonge Weduwe is het ondersteunen van jonge vrouwen met minderjarige kinderen na het verlies van hun levenspartner.

De organisatie is ambitieus. Drie jaar geleden was het eerste feest met Koninginnenacht een groot succes, ruim vooraf uitverkocht en bezocht door bekende en minder bekende ondernemende Maastrichtenaren. Goede doelen zijn verblijdt met donaties van respectievelijk 6500,– (HFL Alzheimerfonds) in 2012 en €7500,- (Nationaal Fonds Kinderhulp – Stichting Xonar t.b.v. babykamers voor De Putepeel) in 2013.

Het doel is om King’s Night te laten uitgroeien tot een groot event in Maastricht en hét feest waar je op King’s Night in Maastricht moet zijn! Een jaar later is het aantal bezoekers met 30% gestegen en dit jaar komt daar nog eens 30% bij tot een event voor 450 gasten.

Niets wordt aan het toeval overgelaten om er in La Bonbonniere een geweldige avond van te maken, JCI denkt hoge ogen te gooien met in de Spiegelzaal DJ Don Tabasco in the mix en een cocktailbar, fingerfood en extra DJ in de lounge.

 

JCI (Junior Chamber International) Nederland is een netwerkorganisatie voor ondernemende mensen tot 40 jaar die zich persoonlijk willen ontwikkelen.

JCI is een internationale organisatie met circa 170.000 leden in ongeveer 116 landen. Over heel Nederland verspreid zijn er circa 100 kamers met ongeveer 2000 leden leden. De organisatie is niet politiek of religieus gebonden. JCI heeft als non-gouvernementele organisatie de hoogste adviesstatus bij de Verenigde Naties.

De visie van JCI is: “To be the leading global network of young active citizens”

De missie van JCI is: “To provide development opportunities that empower young people to create positive change”

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.