Home > Geen categorie > Kiki Niesten gaat op zwart

Kiki Niesten gaat op zwart

                             We Gaan Op Zwart

Tegengeluid

Normaal gesproken presenteren we eind augustus onze nieuwe collectie in de vorm van een lookbook. Dit seizoen blijft onze website zwart. Waarom? Omdat we overspoeld worden door een alsmaar groter wordende stroom modebeelden. Facebook, Instagram, Pinterest, Style.com. Omdat daarnaast meer en meer online wordt gekocht, verwordt mode in rap tempo tot een beeldschermervaring. ‘Vrouwen die voor een jurk van 1.000 euro niet meer naar de winkel gaan, zijn in opkomst’ (Milou van Rossem, 24 augustus in NRC).
Voor ons is mode meer dan een verzameling pixels. Even geen beeld dus. Maar wat dan wel? Omdat niks doen voor de redactie van Kiki Niesten geen optie is, laten we dit seizoen letterlijk een tegengeluid horen. We duiken met spraakmakende gasten de studio in en praten over mode. Ogen dicht, oren open.

Unieke moderadio

In aflevering 1 is Marjo Kranenborg van het label BLCK te gast. Met haar praten we over de magie van zwart. Zij werkte een jaar lang aan de ultieme zwarte leren jurk, die sinds kort bij Kiki Niesten Maastricht wordt verkocht. In aflevering 2 – online vanaf 15 oktober – schuift Guus Beumer van het Nieuwe Instituut aan. Guus was twintig jaar geleden betrokken bij de koerswijziging van Rodin Couture naar Kiki Niesten Maastricht en gaf samen met Alexander van Slobbe vorm aan kwaliteitslabels Orson + Bodil en SO. Met hem praten we over de verdwijnende multibrandstore, over Maastricht en over de finesse van een plissérok van Prada.

Echte winkel

Doel van dit experiment is om onze klanten en andere modeliefhebbers weg te lokken van hun beeldscherm en weer te verleiden naar een echte winkel te komen. Bij Kiki Niesten Maastricht kun je de kleren voelen, passen en combineren. Anders dan online word je hier geholpen door echte mensen en krijg je goed advies.

 

Kiki Niesten Maastricht gaat dit seizoen dus op zwart. Geen beeld maar geluid. Ogen dicht en oren open. Luister: www.kikiniesten.nl. 

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.