Home > Geen categorie > Keukenmarkt Nederland

Keukenmarkt Nederland

Twee weken geleden, dinsdag 26 november, werden in Helmond de FD Gazellen voor Zuidoost – Nederland uitgereikt. Keukenmarkt Nederland won een gouden Gazelle in de categorie voor kleine ondernemingen.

 

Het Financieel Dagblad reikte dit jaar voor de tiende keer de FD Gazellen uit aan de snelst groeiende ondernemingen van Nederland. Bedrijven die over de laatste 3 boekjaren per jaar een onafgebroken groei van tenminste 20% laten zien, komen hiervoor in aanmerking. Met een groei van 249% in 3 jaar tijd was Keukenmarkt Nederland de snelst groeiende kleine onderneming van Limburg.    

Keukenmarkt verkoopt alle denkbare keukenbenodigdheden van de meest bekende merken, voornamelijk via internet. De centrale webshop is Keukenmarkt-Nederland.nl, met enkele subshops zoals Spoelbakken.net en Rvskeukenkraanshop.nl. Het 1600m2 grote magazijn staat in Gronsveld, nabij Maastricht. Hier is ook een showroom gevestigd.

Marco Coninx, directeur van Keukenmarkt Nederland, ziet de FD Gazelle als een kroon op het werk. Marco: “Voor ons is dit het bewijs dat we de juiste dingen aan het doen zijn. De markt staat onder druk en toch groeien wij. In de eerste plaats omdat we ons naast Nederland ook op België en Duitsland richten en daarnaast vanwege onze focus op internet. We willen iedere dag verbeteren, dat zit in de cultuur van onze organisatie. Zo hebben we regelmatig integraal overleg over nieuwe ontwikkelingen. Als inbreng voor dit overleg verlangen we van iedere medewerker een idee over een mogelijke nieuwe kans om te benutten. Het inspelen op nieuwe trends en ontwikkelingen is iets waar we doorlopend mee bezig zijn. Wat dat betreft onderscheiden wij ons ook van onze concurrenten.”

De benoeming tot Gouden FD Gazelle levert Keukenmarkt Nederland erkenning op als groeiend bedrijf en daarbij ook naamsbekendheid. Marco: “De prijs geeft aan dat onze strategie ook door onze klanten wordt gewaardeerd. Het is voor ons gehele team een mooie beloning. Het schept vertrouwen om op deze weg verder te gaan.”

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.