Home > Geen categorie > Kerstdonatie Roermond Designer Outlet

Kerstdonatie Roermond Designer Outlet

De stichting Kinderhulp Burkina Faso is zeer blij met de donatie van het Designer Outlet Roermond.

De cheque van 8.000 euro overhandigde General Manager Marc Bauwens van het Designer Outlet Roermond aan oprichtster Monique Wolters van de stichting Burkina Faso. De stichting Kinderhulp Burkina Faso stelt alles in het werk om kinderen in het straatarme West-Afrikaanse land Burkina Faso kansen op een betere toekomst te bieden.

Ook dit jaar heeft het Designer Outlet Roermond in de maand december de mogelijkheid geboden om alle aankopen feestelijk te laten verpakken. Deze service was weliswaar gratis maar vele shoppers hebben een vergoeding voor de luxe geschenkverpakking  gedoneerd ten bate van de stichting Kinderhulp Burkina Faso. Marc Bauwens, General Manager: “Het is bijzonder fijn om te zien hoeveel van onze cliënten op deze manier dit goede doel steunen. Onze bezoekers waarderen de actie en dragen graag hun steentje bij. McArthurGlen Designer Outlet heeft vervolgens het eindbedrag verdubbeld. Zo kunnen wij de stichting Kinderhulp Burkina Faso verblijden met deze fraaie cheque van 8.000 euro.” Monique Wolters: “Het bedrag dat met deze Kerstactie 2013 door McArthurGlen Designer Outlet Roermond is ingezameld, maakt het voor ons mogelijk om een jaar lang 36 kinderen en hun begeleiders van maaltijden te voorzien.”

 

 

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.