Home > Geen categorie > JT Bioscopen

JT Bioscopen

Afgelopen dinsdagavond is de 100.000e bezoeker bij JT Parkstad binnengelopen. Nigel Uckerman (rechts op de foto) was de gelukkige winnaar, die door zijn bezoek aan The Hobbit: The Desolation of Smaug, nu een jaar lang gratis naar de film mag gaan. Uit handen van manager Jolanda van der Luer mocht Nigel Uckerman de cheque en bloemen in ontvangst nemen.  

 

Donderdag 12 september 2013 was de officiële opening van JT Parkstad, na een korte soft-opening periode van een aantal weken. Drie maanden later is de bioscoop uitgegroeid tot een van de populairste bioscopen van Zuid-Limburg. Mede dankzij het nieuwe concept “XD Experience”, de derde JT bioscoop in Nederland met het revolutionaire Dolby Atmos-geluid, is dit bezoekersaantal in korte tijd behaald.

In alle nieuwe bioscoopcomplexen bouwt JT een unieke filmzaal. Het grootste beeld, het beste geluid (Dolby Atmos)  en de meest luxe bioscoopstoelen (D-Box) zijn een onderdeel van deze filmbelevenis.

 

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.