Home > Geen categorie > JIM Guide 2014

JIM Guide 2014

De officiële JIM Guide 2014 zal weer geproduceerd worden door Chapeau Magazine in samenwerking met de JIM-organisatie.

De stijlvolle gids krijgt een handzame afmeting (binnenzakformaat) en wordt in een oplage van 5.000 stuks gedrukt en verspreid op JIM 2014 in het MECC in Maastricht, in luxe winkels en via de VVV van Maastricht.

De versie 2014 krijgt een volledige update van de redactionele informatie. De gids bevat veel compacte informatie over de JIM 2014, met achtergronden over de rijders, het gehele programma en de gastronomie, shopping en historie in Maastricht en de hele Euregio.

De gids verschijnt een halve maand voor het event, dit op nadrukkelijk verzoek van de JIM-organisatie. Zij zal zorgen voor een tijdige verspreiding van deze Guide, zodat de bezoekers bij het voorbereiden van hun reis naar Maastricht, gebruik kunnen maken van de nieuwe informatie. Voor de adverteerders is dit extra interessant omdat de JIM-bezoekers zodoende tijdig geïnformeerd zijn.

De gids is tevens online te lezen via de kanalen van Chapeau en JIM.

Materiaal dient binnen te zijn voor 22 oktober 2014.

Heeft u interesse in de JIM Guide 2014 en/of wilt u meer vernemen van de andere mogelijkheden van Chapeau om de JIM bezoekers te bereiken? Contacteer dan Chapeau. 

                            Jim

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.