Home > Geen categorie > Jassentrends voor de zomer van 2020

Jassentrends voor de zomer van 2020

Als we de voorspellingen mogen geloven wordt het dit jaar een warme zomer. Helaas weet je het in Nederland nooit zeker; waar zonneschijn komt volgt regen en andersom. Vandaag waan je je in Spanje, en voor je het weet ben je terug in ons koude kikkerlandje. En ook op die dagen wil je deze zomer goed voorbereid zijn.

Daarom presenteren wij je de jassentrends voor de zomer van 2020:

Trenchcoat
Wie iets bewaart heeft wat: de trenchcoat is een blijvertje in ieders zomergarderobe. Hij keert ieder jaar terug en wees nu eerlijk: dat is zo erg nog niet. De jas is tijdloos klassiek, biedt mogelijkheden tot het accentueren van je figuur en kan zowel stoer als chique gedragen worden. De trenchcoat is van origine beige, kaki of marineblauw, anno 2020 kies je ook voor koraalrood, turquoise of leer.

Colbert
Heerlijk quasi-nonchalant, een te groot colbert als jas. Perfect voor die dagen dat je het weer echt niet kunt peilen; de oversized colbert geeft iets van extra warmte maar is niet té warm. En als je hem niet draagt, hang je hem lekker – tevens quasi nonchalant – over je arm of schoudertas. Wil je een meer sophisticated look? Trek je colbert niet helemaal aan maar hang hem over je schouders. Dat combineert ook een stuk beter op wijde broeken!

Regenjas
Je weet nooit wanneer het weer omslaat, de regenjas is dan ook niet zomaar een trend-dingetje, het is ook gewoon super praktisch. Je gaat helemaal met de tijd mee én bent te allen tijden voorbereid op een lokale regenbui. Kies je voor klassiek geel of ga je voor meer kleur? Van neon tot pastel, het kan allemaal.

Kort gezegd: je bent rijker dan je denkt. De jassentrends van mei 2020 gaan terug naar de basis. Een trenchcoat of colbert heb je waarschijnlijk wel in je kast hangen. Of anders wel een regenjas of leren jas.

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.