Home > Geen categorie > Hotel Derlon

Hotel Derlon

Auteur: Yael Hass

In het hart van het oude stadscentrum van Maastricht, gelegen aan het sfeervolle Onze Lieve Vrouweplein vindt u het luxe viersterren Derlon Hotel. Hier worden gasten welkom geheten in een ambiance waar historie en een vleugje design hand in hand gaan.

 

Derlon Hotel Maastricht is sinds 1870 dé uitvalbasis voor mensen die houden van het Bourgondische leven. Levensgenieters die willen proeven aan de vele culturele en culinaire mogelijkheden van Maastricht, voelen zich thuis bij het gastgerichte Derlon.

 

Overnacht op deze prachtige locatie in één van de 50 moderne Deluxe of Premium Deluxe hotelkamers, unieke Suites of City Appartementen. Vergaderen kunt u in Forum X, uniek gelegen op het terrein van het Jezuïtenklooster.Organiseer uw culinaire evenement (tot 120 personen) onder het huidige straatniveau van Maastricht. Hier, in museumkelder ‘Piazza Romana’, vindt u meer dan 2000 jaar historie. Ook ideaal als vertrekpunt voor uw uitstapje, proeverijen of een avondje uit.

 

Restaurant Derlon serveert klassieke en nieuwe gerechten op een verrassende wijze. Het gebruik van verse streek- en biologische producten is hierbij van groot belang.Uw lunch of diner geniet u binnen in Restaurant Derlon of op het prachtige terras.

 

Gegevens:

T: +31(0)43-321 67 70

E: info@derlon.com

Website: www.derlon.com

Facebook: DerlonHotelMaastricht

Twitter: @derlonhotel

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.