Home > Geen categorie > Hommage à Georges Moustaki

Hommage à Georges Moustaki

Alainhiver9

Alain Hiver geeft op maandag 14 juli 2014 (Fête du Quatorze Juillet) in het Kruisherenhotel Maastricht een concert ‘Hommage à Georges Moustaki’. Georges Moustaki die in 2003 een exclusief optreden gaf in het toen nog niet gerestaureerde Kruisherenklooster, overleed in mei 2013. 

Dit concert is ook een eerbetoon aan een van de grootste Franse chansonniers. Het concert vindt plaats op de besloten Pandhof van het Kruisherenhotel Maastricht.

 

Wanneer Alain Hiver met zijn hart en ziel de geest van Georges Moustaki ontmoet, gaat het doek omhoog en neemt hij u mee…
Met zijn krachtige, diepgaande en gevoelige stem voert Hiver u mee naar de wonderbaarlijke wereld van de mystieke dichter en zanger Georges Moustaki.

Door de authenticiteit en levendigheid van zijn uitvoering wordt u in de gelegenheid gesteld om de prachtige chansons opnieuw te ontdekken. Alain Hiver behoort tot een van de grote vertolkers van het Frans lied. Hij onderscheidt zich door ondermeer de veelzijdigheid van Moustaki, die hij persoonlijk ook goed gekend heeft, ten gehore te brengen.

Hommage à Moustaki wordt een muzikaal feest van mooie woorden en schitterende melodieën. 

 

Kaartjes verkrijgbaar bij het Kruisherenhotel Maastricht, 043 60 329 20 20 – kruisherenhotel@chateauhotels.nl

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.