Home > Geen categorie > Het is niet erg om ouder te worden

Het is niet erg om ouder te worden

Soms verlang je naar je jongeren jaren. De jaren waarin zorgen niet bestonden, rekeningen door pap en mam (of ome Duo) betaald werden en je genoeg energie had voor tien personen. Tuurlijk is het leuk om te filosoferen over de zorgeloze zomers en nachten die nooit eindigden, maar een jaartje ouder worden heeft soms ook zo z’n charmes…

Financieel onafhankelijk
Leuk om een zorgeloos leven te leiden waarin je tijd hebt om alles te ondernemen dat je maar wil. Die luxe mag je als je iets ouder bent wellicht niet meer hebben, maar daar staat wel tegenover dat je – hoogstwaarschijnlijk – wel een iets stabielere financiële status hebt dan toen je 15 was. Nu alleen nog wat tijd vinden om het geld uit te geven!

Slaap lekker
Zeg maar dag tegen het kraakbed van de Ikea, en zeg hallo tegen ultiem gemak en luxe. Maakt niet uit hoe oud je bent, kies voor seniorenbedden. Ja, je leest het goed. Lekker hoog dus makkelijk in- en uitstappen, kost amper moeite dus. Plus hartstikke verstelbaar: rug omhoog voor een avondje heerlijk Netflix & chillen in bed of een heerlijk ontbijtje om bed. En ook het voeteneind kan omhoog, wat dan weer heel prettig is als je de hele dag hebt gewandeld of gestaan.

Ervaring
Op school kun je veel leren. Van de boeken. Als puntje bij paaltje komt is dat natuurlijk een fantastisch fundament voor de rest van je leven, maar als je verder gaat kijken is het toch echt de ervaring die het verschil gaat maken. Jouw ervaring in jouw vakgebied is hoe jij je gaat onderscheiden van anderen. Lees je dit en sta je aan het begin van je carriere; grijp de komende jaren elke kans aan om ervaring op te doen. Je leert jezelf en je expertise er alleen maar beter door kennen.

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.