Home > Geen categorie > Happy Ei wint MVO-prijs Midden-Limburg

Happy Ei wint MVO-prijs Midden-Limburg

Auteur: Danielle Stals

Duurzaam ondernemen met oog voor de effecten op mens en milieu is niet meer weg te denken uit de ondernemerswereld. Dat werd afgelopen woensdag duidelijk tijdens het Konnekt’os najaarsevent in Weert. Daar werd de eerste MVO-prijs in Midden-Limburg uitgereikt aan Happy Ei uit Nederweert, een klimaatneutraal familiebedrijf dat scharreleieren produceert.

Zo’n 150 ondernemers, politici en topsporters uit Midden-Limburg en omstreken kwamen bijeen in de stijlvolle ambiance van Brasserie-Hotel Antje van de Statie, gelegen tegenover ‘De Statie’ (het station) in Weert. Veel van hen zijn founder of partner van Konnekt’os, het MVO-platform van Midden-Limburg, geïnitieerd door de moderne werkbedrijven Risse Groep (Weert) en Westrom (Roermond). Zij bieden kansen aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en ontmoeten elkaar tijdens evenementen en workshops waar ze inspiratie opdoen op het gebied van MVO.

Foto’s: Olga van Borren

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.