Home > Geen categorie > Gulpener beste Familiebedrijf

Gulpener beste Familiebedrijf

De Gulpener Bierbrouwerij heeft een heel mooie prijs in de wacht gesleept. Het bedrijf is uitgeroepen tot het beste familiebedrijf van Nederland en heeft de Familie Fundament Award gewonnen.

Volgens de jury komt dat door de professionele manier van opvolging, de maatschappelijke betrokkenheid en de goede financiële positie.

De brouwerij werd in 1828 opgericht. Jan-Paul en Maartje Rutten zijn de 8ste generatie,  waarbij Jan-Paul de huidige directeur, John Halmans vanaf volgend jaar zal opvolgen.

De Familie Fundament Award wordt georganiseerd door het Nederlands Centrum voor Familiebedrijven (NCFB). 

Jan-Paul Rutten, na het winnen van de Award: “Fantastisch dat wij deze prijs mogen ontvangen. Al generaties lang stellen wij ons tot doel om op een gezonde manier zelfstandig te blijven. Deze prijs is een bevestiging dat we op de goede weg zitten. De brouwerij zoals die er nu staat is gebouwd door de mensen die er de laatste decennia gewerkt hebben. Het is voor ons een prachtige uitdaging om op dat fundament verder te mogen bouwen.” 

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.