Home > Geen categorie > Grenzeloze service

Grenzeloze service

Customer care is key bij Maserati in Antwerpen. Van een vooruitstrevend merk als dit verwacht je de puntjes op de ‘i’. En meer, veel meer. Daarom dat operations manager Piet Valkenbosch (zelf afkomstig uit Limburg), naast een stijlvolle en dynamische gamma met o.a. de Ghibli, de Levante, de Quattroporte en de Granturismo – voor limburgers nog iets moois in petto heeft.

Kilometervreter
Wie kiest voor Maserati, kiest uit passie. Onder een geraffineerd koetswerk huist als vanouds een meeslepende, sportieve en tegelijk veilige kilometervreter. Dat dit vleugje Italiaanse charme en flair geen onbereikbare droom hoeft te zijn bewijzen zowel de Ghibli als de Levante. Beide modellen vullen het gamma sinds een paar jaar aan en bieden een valabel en betaalbaar alternatief voor de, veelal Duitse, premium berlines en SUV’s. “De emotie die deze klassewagens uitstralen, zorgen voor het échte onderscheidend vermogen op de weg”, weet Piet Valkenborgh. “Dat merk je, dat voel je.”

‘The absolute opposite of ordinary’
FMA Maserati Antwerpen verbindt zich ertoe de beste zorg te besteden aan haar klanten op elk vlak. “Alleen zo kunnen we de meest kwalitatieve service garanderen”, aldus Valkenborgh. “We geven steeds voorrang aan een persoonlijk contact en proberen dat in elk onderdeel van onze dienstverlening door te trekken. Dit zorgt ervoor dat we onze klanten door en door kennen. We weten wat hen boeit en welke uitdagingen hen te wachten staan. Klanten bij ons kiezen bewust voor net dat andere en willen zich ook zo behandeld zien. De Maserati slogan ‘the absolute opposite of ordinary’ slaat dus niet enkel op haar wagens.”

Unieke service
Dit jaar gaat FMA Maserati Antwerpen letterlijk en figuurlijk een stapje verder en pakt de concessie uit met een service volledig op maat van haar klanten. “Onze concessie is weliswaar gelegen in Antwerpen, maar uiteraard liggen ook onze Limburgse klanten ons nauw aan het hart”, vertelt Valkenborgh. “Om de afstand te overbruggen, creërden we een haal- en brengservice. Concreet betekent dit dat wij uw wagen thuis of op uw werk komen oppikken terwijl u een vervangwagen ter beschikking krijgt. Wanneer de servicebeurt afgerond is, wordt uw wagen teruggebracht en de vervangwagen opnieuw meegenomen. Deze service is uniek en sluit helemaal aan bij de levensstijl van onze klanten die geen tijd hebben om te wachten in onze garage. Time is money en dat beseffen we maar al te goed.”

___________________________________
Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu