Home > Geen categorie > Goede Cijfers Snowworld

Goede Cijfers Snowworld

Dat is een stijging van 4 procent vergeleken met dezelfde periode vorig jaar. Het bedrijf met indoorskihallen in Landgraaf en Zoetermeer zag de ticketverkoop toenemen met 2 procent. Hierdoor steeg de omzet licht naar ruim 18 miljoen euro.  

Oefenen voor wintersport
Voor SnowWorld zijn de eerste zes maanden van het boekjaar, oktober tot eind maart, verreweg de belangrijkste van het jaar. In deze periode trekken de skihallen veel bezoekers die zich voorbereiden op de wintersportvakantie. In het eerste halfjaar wordt ruim 70% van de jaaromzet gegenereerd. SnowWorld verwacht daarom dat de winst over heel 2014 hoger zal zijn dan in 2013.

Plannen
Door de beursgang in december heeft SnowWorld het eigen vermogen kunnen vergroten tot 10 miljoen euro. Het bedrijf wil dit geld onder andere gebruiken om concurrenten over te nemen. Ook wil het bedrijf skihallen in Barcelona en Parijs gaan bouwen. Daarvoor zijn al de bestemmingsplan procedures in gang gezet.

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.