Home > Geen categorie > Gemeente Beek in de Prijzen

Gemeente Beek in de Prijzen

Beek is uitgeroepen tot de gemeente die de economische kansen van het internet het beste benut in de provincie Limburg en daarvoor een eTown Award ontvangt. Deze prijs, die dit jaar voor de tweede keer wordt uitgereikt, erkent gemeenten waar het midden- en kleinbedrijf het beste gebruikt maakt van het internet.

In 2013 liet Google voor het eerst onderzoek doen naar de online kracht van lokale bedrijven. In het onderzoek neemt Google het het meeste aantal webwinkels, het meeste aantal bedrijven dat adverteert met Google AdWords en meeste aantal geregistreerde internet-domeinnamen en gemiddelde up- en downloadsnelheid mee. Google reikt per provincie aan één gemeente een eTown Award uit om zo hun inspanningen op het gebied van online ondernemen te erkennen.

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

pre order: Mister Michelin WERNER LOENS legt het masker af

Dé man achter de Michelinsterren in België, Nederland en Luxemburg, voor het allereerst voor de camera. Dit voorjaar exclusief in Chapeau!

pre order hier!