Home > Geen categorie > Geen ster voor restaurant Jérôme

Geen ster voor restaurant Jérôme

Auteur: Jo Cortenraedt

De op Twitter en Facebook zeer actieve Jeroen Trimbos van restaurant Jérôme in Valkenburg heeft zijn zenuwen in de aanloop naar de presentatie van de nieuwe Michelin-gids (17 november a.s. in Maastricht) kennelijk niet in bedwang kunnen houden. Op beide social media heeft hij een foto geplaatst met de suggestie dat dit al de gids 2015 is. En daarin staat Jérôme afgebeeld met de felbegeerde ster ervoor.

Navraag bij Michelin in Brussel leert dat het om een truc van Jeroen Trimbos moet gaan, want in werkelijkheid is de gids nog niet gedrukt en wordt gesteld dat het onmogelijk is dat iemand van de bekende rode culinaire bijbel hierover een mededeling heeft gedaan.

De ervaring uit het verleden leert dat Michelin erg hecht aan de juiste informatie naar het publiek en ‘not amused’ is als restaurants zelf niet correcte informatie met betrekking tot Michelin naar buiten communiceren.

De Bourgondische chef-kok van Jérôme zal zijn ambities toch vooral met de pollepel in de pannen moeten zien waar te maken, en niet met knip- en plakwerk op de computer. Bekijk hieronder de foto’s van Jeroens trucs:  

Truc1 

Truc2

 

 

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.