Home > Geen categorie > Galerij Bont & Blauw in Heythuysen

Galerij Bont & Blauw in Heythuysen

In de fraaie galerie Bont en Blauw in Heythuysen werd een expositie geopend met werk van de Chileense kunstenaar Palolo Valdés en de Franse kunstenaar Youri Leroux. Kunst van niveau, zo vonden ook de galeriehouders Nic en Mieke Wilms. Beide kunstenaars waren aanwezig en Valdés gaf terplekke nog hoog op over de Limburgse bronsgieter Jos Custers. „Er is geen betere te vinden, al mijn werk laat ik bij hem maken”, zei de Chileen.

In de galerie hangen de kunstwerken van Leroux en staan ook enkele beelden van Valdés. Buiten in de beeldentuin staan eveneens beelden van de Chileense kunstenaar, samen met beelden van andere kunstenaars. De tentoonstelling duurt nog tot en met 15 juni. Bij de opening werden er uitstekende gerechtjes geserveerd door restaurant One uit Roermond. En de gasten konden ook de nieuwe Jaguar F-Type coupe bewonderen, die door Jaguar Demandt geleverd werd.

Foto’s Frits Widdershoven

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.