Home > Geen categorie > Frank van Thiel, nieuwe Executive Chef Hotel Beaumont Maastricht (Harry’s)

Frank van Thiel, nieuwe Executive Chef Hotel Beaumont Maastricht (Harry’s)

Auteur: Chapeau Magazine

Frank Van Thiel 

Executive Sous-Chef Amstel Hotel Amsterdam (La Rive), Frank van Thiel, nieuwe Executive Chef Hotel Beaumont Maastricht (Harry’s)

Maastricht, 9 juli 2014

Frank van Thiel (30 jaar) is de afgelopen jaren werkzaam geweest in diverse gerenommeerde zaken, waaronder restaurant Cordial in Oss, de Librije in Zwolle en momenteel in het Amstel Hotel in Amsterdam waar hij als Executive Sous-Chef verantwoordelijk is voor onder andere restaurant La Rive. Frank zal bij Beaumont verantwoordelijk zijn voor alles op het gebied van eten met een focus op het welbekende restaurant Harry’s. Frank vervangt per 1 oktober Audrey Eussen die na bijna 13 jaar bij Beaumont werkzaam te zijn geweest een nieuwe uitdaging aangaat in Brussel.

Frank: “Na 12 jaar gewerkt te hebben bij diverse gerenommeerde bedrijven, in meerdere verantwoordelijke functies, is het nu tijd voor een volgende stap. De laatste zes en een half jaar heb ik met veel plezier gewerkt in het Amstel Hotel Amsterdam. Ik heb me daar onder de vleugels van Roger Rassin kunnen ontwikkelen als chef en ben er nu klaar voor om dit als eindverantwoordelijke te gaan doen in een nieuwe uitdagende omgeving. Beaumont in Maastricht is in deze de juiste partner, een geweldig restaurant en F&B afdeling, gedreven ondernemers en gelegen in een mooie stad. Ik ben trots om mijn eerste functie als Executive Chef hier te beginnen en kijk er naar uit om samen met mijn brigade een fantastisch product neer te gaan zetten.

Hotel Beaumont is gevestigd in een monumentaal pand in het elegante stadsdeel Wyck, centrum Maastricht. Het is een modern hotel met 126 kamers, diverse vergader- en banqueting ruimtes, en het welbekende restaurant Harry’s. Het hotel wordt sinds 1912 door de familie Beaumont gerund op deze locatie.

Harry’s een internationale brasserie die zeven dagen in de week geopend is voor lunch en diner en op zondag voor brunch. Tijdloze brasseriegerechten gemaakt met de beste ingrediënten. Harry’s staat voor ongedwongen eten en drinken in een informele en comfortabele setting.


 
Harry’s
Wycker Brugstraat 2
6221 EC Maastricht T 043 – 325 44 33
info@harrysrestaurant.nl

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.