Home > Geen categorie > ‘Forgotten Classics’ op InterClassics Maastricht

‘Forgotten Classics’ op InterClassics Maastricht

Auteur: Demy Janssen

Vlak na de feestmaand kan het feest voor de oldtimerliefhebbers onder ons pas écht beginnen. En wel met een nostalgisch tintje: het zijn namelijk ‘vergeten klassiekers’, waaronder Bristol, Spyker, Hispano Suiza en Pesago die de hoofdrol spelen tijden de 27e editie van de InterClassics Maastricht, die van 16 tot en met 19 januari plaatsvindt in het MECC.

Met het thema ‘Forgotten Classics’, wordt gedurende het derde weekend van januari teruggeblikt op het verdelen. De meest memorabele automerken die niet meer bestaan maar in het verleden prachtige ontwerpen hebben geproduceerd, staan hierbij centraal.

Tijdens InterClassics Maastricht zal een aantal iconische modellen van deze ‘Forgotten Classics’ te bewonderen zijn. De Studebaker Champion Regal Deluxe Starlight Coupe,  Talbot Lago, Auburn 851 SC Roadster, Invicta S-Type, Isotto Franchisi Tipo 8A Castagna Roadster en de Spyker C4 Torpedo worden als absolute topstukken van het evenement gezien. Deze automobielen zijn beschikbaar gesteld door diverse internationale musea en privéverzamelaars.

InterClassics Maastricht start op donderdag 16 januari (12:00-20:00), op vrijdag zijn de deuren van 10:00 tot 21:00 geopend en op zaterdag en zondag van 09:00 tot 18:00. Kaartjes zijn te koop via www.interclassicsmaastricht.nl (€25) of aan de dagkassa (€30).

__________________________
Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

  

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu