Home > Geen categorie > Figuranten gezocht voor AKU

Figuranten gezocht voor AKU

Een korte film, en de eerste in reeks, over minder bekende culturen in Limburg.In deze eerste productie wordt de Molukse cultuur uitgelicht. Een bevolking die al meer dan 60 jaar in Nederland woont, werkt en leeft.

AKU vertelt over de 18 jarige Junus. Zoon van een dominee en middelste van drie kinderen. Geboren en getogen in de Molukse wijk in Maastricht. Junus groeit op met de Molukse en Maastrichtse cultuur. Daardoor heeft Junus het gevoel dat hij in twee werelden leeft. Door de verschillende factoren om hem heen dreigt hij zichzelf te verliezen en gaat hij op zoek naar zijn eigen ik: ‘AKU’. Hoe houdt hij zijn ouders en zijn oudere broer tevreden en trots zonder zichzelf te verliezen. 

Een fictieve film gebaseerd op waargebeurde Molukse aspecten in Nederland.

Voor een aantal scènes is men opzoek naar enthousiasten figuranten. Ervaring is geen pré! Aanmelden kan tot 12 april via figurant@kakerissamedia.nl.

De film is een initiatief van Nira Kakerissa van Kakerissa Media. Voor verdere informatie of interesse voor partnerships kan zich men rechtsteeks melden via info@kakerissamedia.nl

Chapeau is tevens media partner van deze kortfilm. 

Bij deze de promo van AKU

Om deze video te kunnen bekijken moet je de statistics, marketing cookies accepteren.

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu