Home > Geen categorie > Feestseizoen van start met Turn on the Lights

Feestseizoen van start met Turn on the Lights

Op het plein voor de Bijenkorf in Maastricht werd gister door de internationale theateract ‘Dundu’ een optreden gegeven, met als hoogtepunt het ontsteken van de feestverlichting aan de gevel. Om 19.00 uur verrichtte burgemeester Onno Hoes de opening van Turn on the Lights op de Maastrichter Brugstraat in Maastricht. Na de opening gaf het Duitse gezelschap Dundu een indrukwekkende voorstelling ‘The Gentle Giant’ voor zo’n 1500 bezoekers.

Turn on the Lights heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld van een lokale (Amsterdam) tot een nationale (vijf winkelsteden) aftrap van het feestseizoen, met een internationale uitstraling. Directeur Marketing van de Bijenkorf Robert Bohemen: ‘Ik durf met recht te stellen dat ons evenement de nationale aftrap van het feestseizoen is. Met grootse shows op de pleinen voor onze filialen brengen we beleving in de stad. We hebben de afgelopen maanden zeer hard gewerkt om onze filialen volledig in feestelijke sferen te brengen. Turn on the Lights markeert voor ons de start van het feestseizoen. We zijn dus klaar om de komende weken heel Nederland het onvergetelijke feestgevoel te geven’. 

 

Foto’s: Frits Widdershoven

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu